Integrationer til forskellige systemer


Vi udvikler kundetilpassede integrationer, der gør din hverdag nemmere, og du kan bruge tid på din kerneforretning i stedet for manuelt tastearbejde.

Vi udvikler standardiserede og kundetilpassede integrationer til de mest kendte økonomisystemer, webshops, WMS, bankprogrammer samt faktura- og dokumenthåndteringsprogrammer. Se vores standardintegrationer her: 2APP.

Gennem mange år har vi udviklet forskellige apps til mange forskellige typer virksomheder og brancher. Du kan se nogle af de udviklingsprojekter, som vi har hjulpet vores kunder med her: 2APP kunder.

Vi kan også skræddersy netop din integrationsapp ud fra dine konkrete behov.

Webshopintegrationer

Har du en webshop, som skal kunne tale sammen med flere systemer – f.eks. med dit økonomisystem e-conomic, dit ordresystem, eller skal webshoppen kunne tilgå flere forskellige sprog og måske også forskellige pris- og rabatstrukturer? - Så kan vi tilbyde at udvikle webshopintegrationer til din virksomhed. Vi kan tilbyde løsninger, der er tilpasset din virksomheds behov.

Vi har 7 dedikerede og professionelle udviklere, der dagligt arbejder med udvikling af integrationer til vores mange kunder.

Vi er eksperter i de fleste økonomisystemer, blandt andet alle Vismas produkter og herunder særligt e-conomic.

Vi har også mange års erfaring med de fleste webshopsystemer, herunder:
- WordPress
- WooCommerce
- Magento
- Shopify
- Smartweb/Dandomain
- samt flere…

WMS (Warehouse Management System)

Arbejder du til daglig inden for lager og logistik? Så kan vi hjælpe med at udvikle et lagerstyringssystem til at styre dit varelager og distributionen af dine varer. Du vil dermed kunne vinde mere tid i hverdagen til andre vigtige områder i din kerneforretning.

Vi kan udvikle et lagerstyringssystem, der sikkert administrerer kundedata og både taler sammen med din hjemmeside, dit ordresystem, e-conomic samt systemerne hos forskellige fragtfirmaer til udprint af fragtlabels.

Kontakt os for at høre nærmere om, hvordan vi kan hjælpe dig og din virksomhed.
  • Picture3
  • Picture1
  • Picture2
Kontakt os på

+45 40 11 17 30


Ring til os nu
Eller mail

info@2bs.dk


 for en nærmere dialog om hvordan vi kan hjælpe din virksomhed.