Outsourcing


Vi har arbejdet med outsourcing i Vietnam i mere end 10 år og løst mere end 500 kundeopgaver.

Vi har 7 udviklere siddende på vores kontor i Saigon i Vietnam, der tilsammen har mere end 20 års erfaring inden for softwareudvikling. Vi har både PHP-udviklere, Dot.net udviklere samt mobile app udviklere til android, iOS og API.

Vi har mulighed for at hjælpe med et skalerbart og effektivt IT-team af både junior- og seniorudviklere, og vi kan tilbyde at løse både små som store opgaver – fra 25 timer til 10.000 timer.

Udviklingsopgaverne outsources til vores dygtige softwareudviklere i Saigon, og vi kan matche vores udviklere til kompetencer, som I har brug for til at få løst opgaven. Vi tilbyder dansk projektledelse, og du kan have kontakt med samme person gennem hele processen, så du kan føle dig tryg og løbende er orienteret om status på opgaven. For os er det vigtigt, at du som kunde føler, at der er gennemsigtighed i processen.

Ved at outsource IT- og softwareopgaver, kan du spare helt op til næsten 70 % på udviklingsomkostningerne i sammenlignet med priserne i Danmark. Derudover er der mulighed for fleksibilitet, da vi kan tilpasse antallet af udviklere på din opgave helt afhængig af dit behov.

Kontakt os for at høre nærmere om, hvordan vi kan hjælpe dig og din virksomhed.

Kontakt os på

+45 40 11 17 30


Ring til os nu
Eller mail

info@2bs.dk


 for en nærmere dialog om hvordan vi kan hjælpe din virksomhed.