Chat with us, powered by LiveChat

Få hjælp til tilskudsmuligheder for dit projekt

Lad os hjælpe dig med
at realisere dit udviklingsprojekt

  • Har du en god idé og et godt projekt men mangler finansiering?
  • Vi hjælper gerne med ansøgning til Innovationsfonden.
  • Vi hjælper ligeledes med ansøgning til Vækstfonden.
  • Vi deltager selv i projekter mod ejerskab eller exit model .

Har du en god idé og et godt projekt men mangler finansiering?

Har du længe gået med en drøm om at udvikle et softwareprojekt men mangler finansieringen til det – så er der gode muligheder for, at vi kan hjælpe dig. Vi er nemlig interesseret i at bidrage til softwareudviklingen
og vil gerne hjælpe dig, der har en god idé.

Send os en beskrivelse af dit projekt, og vi kan sammen estimere projektet og hvad det koster at udvikle denne løsning. Gennem vores mange års erfaring med softwareudvikling og mange kundecases, kan vi bidrage med ideer og sparring til en bedre løsning.

Vi hjælper gerne med ansøgning til Innovationsfonden

Ønsker du, at vi skal stå for at udvikle dit projekt og har du brug for hjælp med at skrive ansøgningen til Innovationsfonden, så står vi gerne klar til at hjælpe.

Innovationsfondens hjemmeside kan du se de tilskudsmuligheder der er, og vi kan guide dig derhen, hvor tilskudsordningen matcher dine behov for tilskud.

Vi hjælper ligeledes med ansøgning til Vækstfonden

Vi hjælper gerne med ansøgning til Vækstfonden og udformning af denne, såfremt du ønsker at bruge vores firma til at udvikling af dit projekt.

Vækstfondens hjemmeside kan du se listen over de tilskudsmuligheder, der er. Her kan vi også hjælpe dig i forhold til at finde det lån, der matcher dit projekt og udviklingsplaner for den kommende periode.

Vi deltager selv i projekter mod ejerskab eller exit model

Vi har igennem mange år selv deltaget i mange udviklingsprojekter for vores kunder – enten som softwareudvikler eller som medejer af udviklingsprojekter, hvor man indgår en samarbejdsaftale omkring økonomi og betaling med henblik på senere hen at bevæge sig mod en exit mulighed for os.

Da der ikke er nogen projekter, der er ens, er der dermed ikke en fast model. Kontakt os for en nærmere dialog omkring muligheder.
Vi brænder for softwareudvikling og vil helst ikke se et potentielt vækstprojekt forsvinde hen.
Kontakt os på

+45 40 11 17 30


Ring til os nu
Eller mail

info@2bs.dk


 for en nærmere dialog om hvordan vi kan hjælpe din virksomhed.