Rapportering og eksport af data


Gennem mere end 20 år har vi opnået en bred og detaljeret erfaring med rapportering og eksport af store mængder af data.

Vi har arbejdet med rapportering af økonomi - herunder resultatopgørelser, projekt-/afdelingsregnskaber, konsolidering, fakturaer og rapportering af ordrer. Hvis du jævnligt har behov for at trække datarapporter fra f.eks. dit ordresystem, e-conomic eller projekter/afdelinger, vil det give god mening at få sat dine datasystemer op til at kunne levere bestemte data til dig, således du kan få en tilpasset rapportering. Dette vil på sigt kunne spare dig for meget tid i hverdagen, som du kan bruge på f.eks. din kerneforretning eller på at finde nye kunder.

Vores erfaring dækker de mest anvendte økonomisystemer og deres data via API. Vi kan forberede data for udtræk af økonomisystemer som bl.a. e-conomic og Visma. Vi kan sætte det op således, at du selv nemt kan trække data ud i Excel og CSV-filer fremover.

Hvis du kunne tænke dig at spare tid på de administrative rapporteringsopgaver, så kontakt os og vi kan tale nærmere om, hvad vi vil anbefale af tiltag for tidsoptimering.

Kontakt os på

+45 40 11 17 30


Ring til os nu
Eller mail

info@2bs.dk


 for en nærmere dialog om hvordan vi kan hjælpe din virksomhed.