Kundetilpassede systemer


Vi designer og udvikler kundetilpassede løsninger. Vi kan udvikle hjemmesider, webshops, portaler, integrationer og andre kundetilpassede løsninger.

Vi kan udvikle en løsning, der er skræddersyet til dit behov og dermed gøre din hverdag nemmere. Du får mindre manuelt tastearbejde og kan i stedet bruge mere tid på din kerneforretning eller tiltrække flere nye kunder i din virksomhed.

Gennem mange år har vi udviklet forskellige løsninger til mange typer af virksomheder inden for forskellige brancher. Vi har udviklet WMS-systemer, lånesystemer, forskellige portaler, webshops, hjemmesider, integrationer, bankafstemningsprogrammer og meget mere.

Vi kan også skræddersy netop din løsning ud fra dine konkrete behov.

Vi har 7 dedikerede og professionelle udviklere, der dagligt arbejder med udvikling af løsninger til vores kunder. Vi er eksperter i de fleste ERP programmer og webshops, og vi har mange års erfaring med at bruge disse programmer samt deres API.

Hos 2tal Business Solution ApS går vi meget op i at tilbyde skræddersyede løsninger tilpasset vores kunders behov. Når vi udvikler løsninger til vores kunder, er det vigtigt for os med løbende kontakt til vores kunder så vi sikrer, at de er opdatererede på processen og timeline. Det giver kunderne tryghed og gennemsigtighed i forhold til processen. Vi tror på, at opbygning af tillid er med til at skabe langvarige samarbejder.

Serviceaftaler


I forbindelse med udvikling af kundetilpassede løsninger, tilbyder vi samtidig mulighed for at tegne en skræddersyet serviceaftale, der passer til netop din løsning. Det er uanset, om du har fået udviklet et WMS-system, lånesystemer, portaler, webshops, hjemmesider, integrationer eller bankafstemningsprogrammer.

Ved tilkøb af en serviceaftale, står vi til rådighed for at hjælpe dig inden for 24 timer på hverdage.

Kontakt os og lad os tage snak om, hvordan vi kan hjælpe din virksomhed. Vi hjælper dig med at finde den korrekte løsning tilpasset dit behov, hvorefter vi beregner en god pris til dig og fortæller, hvornår vi kan have løsningen klar.

  • k4
Kontakt os på

+45 40 11 17 30


Ring til os nu
Eller mail

info@2bs.dk


 for en nærmere dialog om hvordan vi kan hjælpe din virksomhed.